Kolme uutuuspeliä

Netissä voi pelata paljon muutakin, kuin vain ihan perinteistä Black Jackia. Tässä kolme tutustumisen arvoista uutta peliä.

Blackjack Switch

switchBlack Jack Switch -pelissä pelaat aina kahta kättä yhtä aikaa. Pelin erikoisuus on, että voit vaihtaa käsien päällimmäiset kortit kädestä toiseen. Switch-pelissä vanha BlackJack-huijaus on siis nostettu uuden pelin keskeiseksi piirteeksi.

Koska korttien vaihtaminen parantaa mahdollisuutta saada hyviä käsiä, myös jakajan tilannetta on paranneltu hieman. Jakajan 22 tarkoittaa aina tasapeliä ja blackjackin voittosuhde on on tavallisen 3:2 sijaan 1:1.

Blackjack Switch on blackjackpelit.net:n tekijöiden ehdottomia suosikkipelejä. Suosittelemme kokeilemaan tätä todella hauskaa uutuutta. Pelin löydät suomenkielisestä Betfairista.

Double Exposure

double exposureTässä pelissä jakajan molemmat kortit jaetaan pelin nimen mukaisesti kuvapuoli ylöspäin, ennen kuin pelaajan pitää toimia. Pelaajalla on siis paljon enemmän tietoa, jonka varassa tehdä oikea päätös lisäkortin ottamisesta tai ottamatta jättämisestä.

Koska sääntöjä on muutettu pelaajan eduksi, talollekin on annettu lisäetu: jakaja voittaa tasapelit ja blackjackin voittosuhde on 1:1.

Blackjack Double Exposurea voi netissä pelata CasinoEurossa.

Super Fun 21

super fun 21Muuten kuin normaali blackjack, mutta splitata saa useammin (jopa kolmesti). Lisäksi pelaaja voittaa jos sekä pelaajalla että jakajalla on blackjack.

Näitä pelaajalle edullisia muutoksia tasoitetaan sillä, että blackjackistä maksetaan vain 1:1 voitto. Tuplata ja antautua saa millä vaan korteilla.

Super Fun 21:tä voi pelata SpinPalacessa